wir entwerfen, bauen & warten

Render-, Vergasungs- und grüne Energielösungen

mavitec-Rendering

Komplette Systeme & Ausrüstungen zur Aufbereitung von tierischen Nebenprodukten

mavitec umwelt

Vergasungssysteme: ein neuer Weg zur Lösung von Gülleproblemen

mavitec grüne Energie

Lösungen für Lebensmittelabfälle und -entverpackung

arbeiten bei mavitec

Jobs/VACATURES (NL)

Logistiek medewerker binnendienst

Als Logistikdienstleister benen je verantwoordelijk voor het komplette Logistikprozesse. Je gebogen zelfstandig, leergierig, proactief, en denkt verder dan alleen je eigen genommenes Paket.

Paneelbouwer/Bedradingsmonteur

Ligt jouw hart bij techniek en heb je affiniteit met electro- en besturingstechniek? Komm werken bei Mavitec! Solliciteer op onze vacature Paneelbouwer: een wereldbaan voor jou!

Technisch Inkoper

Ben jij thuis in de technische wereld, een kei in onderhandelen en draai jij je hand niet om voor uitdagingen op international niveau? Dan hebben wij een wereldbaan voor jou!

Layout-Ingenieur

Maschinenbauingenieur (Werktuigbouwkunde)

Als Projektingenieur ben je van A bis Z betrokken bij een project. Je gebeugt in staat uitdagingen pro-actief en creatief aan te pakken en op te lossen. Tijdens je werkzaamheden werk je nauw samen met de projectmanager en de klant.

Vertriebsingenieur

Ben je commercieel, servicegericht, proactief en bouw je graag mee aan onze internationale groeiambities? Hou je van een afwisselende werkomgeving en ben je op zoek naar een dynamische functie in een innovatief en technisch bedrijf dat wereldwijd actief is vanuit het hoofdkantoor in Heerhugowaard? Dan hebben wij een wereldbaan voor jou!

Verkaufsbereichmanager

Willst du graag werken bij een innovatieve werldspeler? Ist het vertalen van klantverwachtingen naar de juiste technische oplossing je passie? Dan hebben wij een werldbaan voor jou!

Samensteller Technische Handleidingen / Documentalist

Industriële Installatie / Service monteur

Ben jij techneut in hart en nieren, mechanisch onderlegd en heb je gevoel voor technische processen? Dan is dit een wereldbaan voor jou!