wir entwerfen, bauen & warten

Render-, Vergasungs- und grüne Energielösungen

mavitec-Rendering

Komplette Systeme & Ausrüstungen zur Aufbereitung von tierischen Nebenprodukten

mavitec umwelt

Vergasungssysteme: ein neuer Weg zur Lösung von Gülleproblemen

mavitec grüne Energie

Lösungen für Lebensmittelabfälle und -entverpackung

arbeiten bei mavitec

Jobs/VACATURES (NL)

Finanzverwaltung Medewerker

Wir sind auf der Suche nach einer Lösung für unsere Finanzverwaltung. Was ist los mit den Leuten, die sich um die Mittagszeit gekümmert haben? Dann sind wir auf der Suche nach dir!

Anwendungsbeheerder

Will jij graag bijdragen aan de groei en professionalising van ons bedrijf door onze apps optimaal te laten functioneren? Vind jij voor ieder problem een oplossing, kun je goed omgaan met uitdagingen en spreekt een internationale werkomgeving jou aan? Dan hebben wij de perfecte baan voor jou!

Adminstratief medewerker Kundendienst

Ben je klantvriendelijk, servicegericht en vind jij het een uitdaging klanten en bezoekers zo goed mogelijk te helpen en te woord te staan? Wordt jij blij van een combi functie waarin je zowel front office werkzaamheden as ondersteuning aan de afdeling Customer Support mag uitvoeren? En spreekt een internationale arbeitskomgeving jou aan? Dan hebben wij de perfecte baan voor jou!

Personalberater

Ben jij de kritische HR expert die het leuk vindt om mee te bouwen aan het HR beleid van Mavitec? Will jij directie en leidinggevenden gevraagd en ongevraagd consultren over diverse HR vraagstukken? En kent de wet- en regelgeving voor jou geen geheimen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Mavitec ist ein Professionalisierer und daarom willen wir een gedegen HR afdeling neerzetten waar jij onderdeel van uit gaat maken in de rol van HR Adviseur

Koordinator für Marketing und Kommunikation

Wil jij graag bijdragen aan de groei en naamsbekendheid van ons bedrijf door het vertalen van onze organisatiedoelstellingen naar marketing- en organisatiestrategieën? Ben jij creatief, een expert in het schrijven van teksten, kun je goed omgaan met uitdagingen en spreekt een international werkomgeving jou aan? Dan hebben wij de perfecte baan voor jou!

Paneelbouwer/Bedradingsmonteur

Ligt jouw hart bij techniek en heb je affiniteit met electro- en besturingstechniek? Komm werken bei Mavitec! Solliciteer op onze vacature Paneelbouwer: een wereldbaan voor jou!

Layout-Ingenieur

Maschinenbauingenieur (Werktuigbouwkunde)

Als Projektingenieur ben je van A bis Z betrokken bij een project. Je gebeugt in staat uitdagingen pro-actief en creatief aan te pakken en op te lossen. Tijdens je werkzaamheden werk je nauw samen met de projectmanager en de klant.

Vertriebsingenieur

Ben je commercieel, servicegericht, proactief en bouw je graag mee aan onze internationale groeiambities? Hou je van een afwisselende werkomgeving en ben je op zoek naar een dynamische functie in een innovatief en technisch bedrijf dat wereldwijd actief is vanuit het hoofdkantoor in Heerhugowaard? Dan hebben wij een wereldbaan voor jou!

Verkaufsbereichmanager

Willst du graag werken bij een innovatieve werldspeler? Ist het vertalen van klantverwachtingen naar de juiste technische oplossing je passie? Dan hebben wij een werldbaan voor jou!

Samensteller Technische Handleidingen / Documentalist

Industriële Installatie / Service monteur

Ben jij techneut in hart en nieren, mechanisch onderlegd en heb je gevoel voor technische processen? Dan is dit een wereldbaan voor jou!

Bühnenplaatsen

Wir haben Ihnen die Möglichkeit gegeben, Ihre Bühnenplätze zu nutzen