мы проектируем, строим и обслуживаем

Решения для рендеринга, газификации и зеленой энергии

рендеринг mavitec

Комплексные системы и оборудование для переработки побочных продуктов животного происхождения

mavitec экология

Системы газификации: новый способ решения проблем с навозом

mavitec зеленая энергия

Решения для пищевых отходов и расфасовки

работа в mavitec

вакансии / ВАКАТУРЫ (NL)

Региональный менеджер по продажам

Wil Je Graag Werken Bij Een Innovatieve Werldspeler? Является ли het vertalen van klantverwachtingen naar de juiste technische oplossing je passie? Dan hebben wij een wereldbaan voor jou!

Техник Инкопер

Ben Jij thuis в де technische weld, een kei in onderhandelen en draai jij je hand niet om voor uitdagingen op international niveau? Dan hebben wij een wereldbaan voor jou!

Инженер-планировщик

Samensteller Technische Handleidingen / Документалист

Инженер по продажам Биннендиенст

Ben je commercieel, servicegericht, proactief en bouw je graag mee aan onze internationale groeiambities? Hou je van een afwisselende werkomgeving en ben je op zoek naar een dynamische functie in een innovatief en technisch bedrijf dat weldwijd action is vanuit het hoofdkantoor in Heerhugowaard? Dan hebben wij een wereldbaan voor jou!

Промышленный монтаж / сервисное обслуживание

Ben Jij techneut in hart en niren, mechanisch onderlegd en heb je gevoel voor technische processen? Дэн это dit een wereldbaan voor jou!

инженер проекта

Als Project Engineer Бен Дже ван А тот Z между проектом. Je bent in staat uitdagingen pro-actief en creatief aan te pakken en op te lossen. Tijdens je werkzaamheden werk je nauw samen met de projectmanager en de klant.