diseñamos, construimos y damos servicio

Soluciones de renderizado, gasificación y energía verde

renderizado mavitec

Sistemas y equipos completos para el procesamiento de subproductos animales.

mavitec ambiental

Sistemas de gasificación: una nueva forma de resolver los problemas del estiércol

energía verde mavitec

Soluciones de desecho y desembalaje de alimentos

trabajando en mavitec

trabajos / VACATURAS (NL)

Logistiek medewerker binnendienst

Als logistiek medewerker ben je verantwoordelijk voor het complete logistieke process. Je bent zelfstandig, leergierig, proactief, en denkt verder dan alleen je eigen takepakket.

Paneelbouwer / Berradingsmonteur

Ligt jouw hart bij techniek en heb je affiniteit met electro- en besturingstechniek? Kom werken bij Mavitec! Solliciteer op onze vacature Paneelbouwer: een wereldbaan voor jou!

Entintador técnico

Ben jij thuis in de technische wereld, een kei in onderhandelen en draai jij je hand niet om voor uitdagingen op international niveau? Dan hebben wij een wereldbaan voor jou!

Ingeniero de diseño

Ingeniero Mecánico (Werktuigbouwkunde)

Als Project Engineer ben je van A tot Z betrokken bij een project. Je bent in staat uitdagingen pro-actief en creatief aan te pakken en op te lossen. Tijdens je werkzaamheden werk je nauw samen se reunió con el projectmanager en de klant.

Ingeniero de Ventas

Ben je commercieel, servicegericht, proactief en bouw je graag mee aan onze internationale groeiambities? ¿Cómo se van a afwisselende werkomgeving y ben je op zoek naar een dynamische functie in een innovatief en technisch bedrijf dat wereldwijd actief is vanuit het hoofdkantoor in Heerhugowaard? Dan hebben wij een wereldbaan voor jou!

gerente del área de ventas

¿Wil je graag werken bij een innovatieve wereldspeler? ¿Está het vertalen van klantverwachtingen naar de juiste technische oplossing je passie? Dan hebben wij een wereldbaan voor jou!

Samensteller Technische Handleidingen / Documentalista

Industriële Installatie / Service monteur

Ben jij techneut in hart en nieren, mechanisch onderlegd en heb je gevoel voor technische processen? Dan es dit een wereldbaan voor jou!