nous concevons, construisons et entretenons

Solutions d'équarrissage, de gazéification et d'énergie verte

rendu mavitec

Systèmes et équipements complets pour l'équarrissage des sous-produits animaux

mavitec environnement

Systèmes de gazéification : une nouvelle façon de résoudre les problèmes de fumier

énergie verte mavitec

Solutions de gaspillage alimentaire et de déconditionnement

travailler chez mavitec

emplois/VACATURES (NL)

Paneelbouwer / Bedradingsmonteur

Ligt jouw hart bij techniek en heb je affiniteit met electro- en besturingstechniek ? Kom werken bij Mavitec! Solliciteer op onze vacature Paneelbouwer : een wereldbaan voor jou !

Responsable commercial de zone

Est-ce que je graag werken bij een innovatieve wereldspeler? Het vertalen van klantverwachtingen naar de juiste technische oplossing je passie? Dan hebben wij een wereldbaan voor jou!

Technisch Encrier

Ben jij thuis in de technische wereld, een kei in onderhandelen en draai jij je hand niet om voor uitdagingen op international niveau? Dan hebben wij een wereldbaan voor jou !

Ingénieur de mise en page

Samensteller Technische Handleidingen / Documentaliste

Ingénieur commercial

Ben je commercieel, servicegericht, proactief en bouw je graag mee aan onze groeiambities internationales ? Hou je van een afwisselende werkomgeving en ben je op zoek naar een dynamische functie in een innovatief en technisch bedrijf dat wereldwijd actief is vanuit het hoofdkantoor in Heerhugowaard? Dan hebben wij een wereldbaan voor jou !

Industriële Installatie / Service monteur

Ben jij techneut in hart en nieren, mechanisch onderlegd en heb je gevoel voor technische processen ? Dan est dit een wereldbaan voor jou !

Ingénieur mécanique (Werktuigbouwkunde)

Als Project Engineer ben je van A tot Z betrokken bij een project. Je me suis plié à staat uitdagingen pro-actief en creatief aan te pakken en op te lossen. Tijdens je werkzaamheden werk je nauw samen met de projectmanager en de klant.

Logistiek medewerker binnendienst

Als logistiek medewerker ben je verantwoordelijk voor het complete logistieke proces. Je bent zelfstandig, leergierig, proactief, en denkt verder dan alleen je eigen takepakket.