nous concevons, construisons et entretenons

Solutions d'équarrissage, de gazéification et d'énergie verte

rendu mavitec

Systèmes et équipements complets pour l'équarrissage des sous-produits animaux

mavitec environnement

Systèmes de gazéification : une nouvelle façon de résoudre les problèmes de fumier

énergie verte mavitec

Solutions de gaspillage alimentaire et de déconditionnement

travailler chez mavitec

emplois/VACATURES (NL)

Financieel Administratief Medewerker

Wij zijn op zoek naar versterking voor onze afdeling Financiële Administratie. Ben jij nauwkeurig, handig met cijfers en wandel je graag tijdens de lunch ? Dan zijn we op zoek naar jou !

Conditions d'application

Wil jij graag bijdragen aan de groei en professionnalisant van ons bedrijf door onze applicaties optimaal te laten functioneren? Vind jij voor ieder probleem een oplossing, kun je goed omgaan met uitdagingen en spreekt een internationale werkomgeving jou aan? Dan hebben wij de perfecte baan voor jou !

Support administratif de Medewerker Customer Support

Ben je klantvriendelijk, servicegericht en vind jij het uitdaging klanten en bezoekers zo goed mogelijk te helpen en te woord te staan? Wordt jij blij van een combi functie waarin je zowel front office werkzaamheden als ondersteuning aan de afdeling Customer Support mag uitvoeren? En spreekt een internationale werkomgeving jou aan? Dan hebben wij de perfecte baan voor jou !

Conseiller RH

Ben jij de kritische HR expert die het leuk vindt om mee te bouwen aan het HR beleid van Mavitec? Wil jij directie en leidinggevenden gevraagd en ongevraagd advisorren over diverse HR vraagstukken? En kent de wet- en regelgeving voor jou geen geheimen ? Dan zijn wij op zoek naar jou ! Mavitec est aan het professionaliseren en daarom willen we een gedegen HR afdeling neerzetten waar jij onderdeel van uit gaat maken in de rol van HR Adviseur

Coordinatrice marketing et communication

Wil jij graag bijdragen aan de groei en naamsbekendheid van ons bedrijf door het vertalen van onze organisatiedoelstellingen naar marketing- en organisatiestrategieën ? Ben jij creatief, een expert in het schrijven van teksten, kun je goed omgaan met uitdagingen en spreekt een internationale werkomgeving jou aan? Dan hebben wij de perfecte baan voor jou !

Paneelbouwer / Bedradingsmonteur

Ligt jouw hart bij techniek en heb je affiniteit met electro- en besturingstechniek ? Kom werken bij Mavitec! Solliciteer op onze vacature Paneelbouwer : een wereldbaan voor jou !

Ingénieur de mise en page

Ingénieur mécanique (Werktuigbouwkunde)

Als Project Engineer ben je van A tot Z betrokken bij een project. Je me suis plié à staat uitdagingen pro-actief en creatief aan te pakken en op te lossen. Tijdens je werkzaamheden werk je nauw samen met de projectmanager en de klant.

Ingénieur commercial

Ben je commercieel, servicegericht, proactief en bouw je graag mee aan onze groeiambities internationales ? Hou je van een afwisselende werkomgeving en ben je op zoek naar een dynamische functie in een innovatief en technisch bedrijf dat wereldwijd actief is vanuit het hoofdkantoor in Heerhugowaard? Dan hebben wij een wereldbaan voor jou !

Responsable commercial de zone

Est-ce que je graag werken bij een innovatieve wereldspeler? Het vertalen van klantverwachtingen naar de juiste technische oplossing je passie? Dan hebben wij een wereldbaan voor jou!

Samensteller Technische Handleidingen / Documentaliste

Industriële Installatie / Service monteur

Ben jij techneut in hart en nieren, mechanisch onderlegd en heb je gevoel voor technische processen ? Dan est dit een wereldbaan voor jou !

Stageplaatsen

We hebben de volgende mogelijkheden voor stageplaatsen