PROGETTAZIONE, COSTRUZIONE ED ASSISTENZA

SOLUZIONE DI RENDERING, GASSIFICAZIONE E GREEN ENERGY

rendering mavitec

Sistemi e attrezzature completi per il rendering di sottoprodotti di origine animale

mavitec ambientale

Sistemi di gassificazione: un nuovo modo di risolvere i problemi del letame

MAVITEC GREEN ENERGY

Rifiuti alimentari e soluzioni per lo sconfezionamento

lavorare presso mavitec

POSIZIONI APERTE (NL)

Responsabile vendite di zona

Wil je graag werken bij een innovatieve weldspeler? Is het vertalen van klantverwachtingen naar de juiste technische oplossing je passie? Dan hebben wij een weldbaan voor jou!

Technisch Inkoper

Ben jij thuis in de technische wereld, een kei in onderhandelen en draai jij je hand niet om voor uitdagingen op internationalaal niveau? Dan hebben wij een wereldbaan voor jou!

Ingegnere layout

Samensteller Technische Handleidingen / Documentalista

Ingegnere vendite Binnendienst

Ben je commercieel, servicegericht, proactief en bouw je graag mee aan onze internationale groeiambities? Hou je van een afwisselende werkomgeving en ben je op zoek naar een dynamische functie in an innovatief en technisch bedrijf dat weldwijd actief is vanuit het hoofdkantoor in Heerhugowaard? Dan hebben wij een wereldbaan voor jou!

Industriële Installatie / Service monteur

Ben jij techneut in hart en nieren, mechanisch onderlegd en heb je gevoel voor technische processen? Dan è dit een wereldbaan voor jou!

Ingegnere di progetto

Als Project Engineer ben je van A tot Z betrokken bij een project. Je bent in staat uitdagingen pro-actief en creatief aan te pakken en op te lossen. Tijdens je werkzaamheden werk je nauw samen met de projectmanager en de klant.