nós projetamos, construímos e prestamos serviços

Soluções de renderização, gaseificação e energia verde

renderização mavitec

Sistemas e equipamentos completos para processamento de subprodutos animais

mavitec ambiental

Sistemas de gaseificação: uma nova maneira de resolver problemas de esterco

energia verde mavitec

Resíduos de alimentos e soluções de despackaging

trabalhando na mavitec

empregos / VACATURES (NL)

Gerente de vendas regional

Wil je graag werken bij een innovatieve wereldspeler? Is het vertalen van klantverwachtingen naar de juiste technische oplossing je passie? Dan hebben wij een wereldbaan voor jou!

Technisch Inkoper

Ben jij thuis in de technische wereld, een kei in onderhandelen en draai jij je hand niet om voor uitdagingen op international niveau? Dan hebben wij een wereldbaan voor jou!

Engenheiro de layout

Samensteller Technische Handleidingen / Documentalista

Engenheiro de Vendas Binnendienst

Ben je commercieel, servicegericht, proactief en bouw je graag mee aan onze internationale groeiambities? Hou je van een afwisselende werkomgeving en ben je op zoek naar een dynamische functie in een innovatief en technisch bedrijf dat wereldwijd actef is vanuit het hoofdkantoor in Heerhugowaard? Dan hebben wij een wereldbaan para você!

Industriële Installatie / Service monteur

Ben jij techneut em hart en nieren, mechanisch onderlegd en heb je gevoel voor technische processen? Dan é dit een wereldbaan para você!

Engenheiro de projeto

Engenheiro de Projetos da Als ben je van A tot Z betrokken bij een project. Je bent in staat uitdagingen pro-actief en creatief aan te pakken en op te lossen. Tijdens je werkzaamheden werk je nauw samen com o projectmanager e o klant.